Piano


Då Johan kan spela och jag älskar att sjunga tänkte vi skaffa ett piano till nya lägenheten. Vi har gott om plats och så anser jag att det är ett smycke för både ögat och örat. Frågan är bara om det blir ett svart eller vitt. Antikt ska det vara iallafall. Dyrt är det inte, folk skänker bort pianon. Men det måste ha en fin klang och vara nystämmt. Inte bara nya saker ska in, jag vill ha saker med själ också.

Kommentarer
Postat av: klara

synd att vi inte vetat detta, vi slog sönder vårt gamla piano för att få ut det ur lägenheten...skulle inte få många hundra för det så det var ingen idé att lägga energi på att sälja...jaja.



jag tycker ni ska skaffa ett vitt, så romantiskt =)

kram

2012-02-27 @ 09:02:56
Postat av: sanna

fast nystämt efter att det flyttats kommer det inte o vara :) varje gång man flyttar ett piano måste det ju mer eller mindre stämmas om :) Själva flytten o stämning av ett stort antikt kostar oftast mer än själva pianot, just av den anledningen. Men jag håller med, det är ngt visst med antika fina pianon. Lätt svart! :)

2012-02-27 @ 14:21:51
Postat av: Sofia

Helt sant Sanna. Det är själva stämmningen som kostar. Det görs givetvis på plats i lägenheten. Får se om man hittar någon som kan göra det inte allt för dyrt. Ja ni svart eller vitt, det är frågan. Romantiskt som tusan med vitt men svart är ju schysst som kontrast. Återstår att se. Härligt med råd och tips. Gillas!

2012-02-27 @ 19:55:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0