PRIMEtime



Botulinum toxin A, hyaluronic acid, rejuvenation, softlifts, NASHA, Pix´L microcannulaes and much more... There´s always new things to learn!

Puss



Puss på er. Visste ni att människor har fler bakterier i munnen än hundar? Känns sådär fräscht tycker jag som älskar pussar. Idag börjar jag känna mig något bättre men jag är fortfarande inte frisk. Host och snor i hela huvudet. Jag måste dessutom ha ont överallt och igår blödde jag näsblod till råga på det. Klart att det inte ska vara roligt eller skönt att vara sjuk, men lite barmhärtighet tack. Nu ska jag ta en dusch och tvätta håret. Jag har inte tvättat håret på 3 dagar nu och det är som en stor trasselbomb. Några deciliter balsam skulle inte skada. I eftermiddag ska jag försöka ägna mig åt att läsa lite. Jag har tagit hem en tidning från jobbet som vi i veckan fick två exemplar av. Tidningen heter PRIME och tar upp ämnen inom anti-ageing och estetisk medicin. Vill bli frisk nu.

acne jeans



Är sugen på nya jeans...

dödskallar och bomber



Sura och salta, runda och långa. Mums för godis när man är sjuk. Idag skulle vi ätit söndagsmiddag med O och H men då sjukan fortfarande håller i sig, besparar jag dem att bli smittade. En biltur och lite handling fick bli dagens mest ansträngande aktivitet. Nu blir det till att bädda ner sig i sängen igen med film och serier.

Chic



Två nyheter i min garderob. Redan favoriter. Blusen ser jag främst till ett par slitna jeans och stora härliga örhängen. Tunikan är nog stiligast till riktigt höga klackar, en nude makeup och stram knut.

Braceletlove











Som en vissen blomma



Med en täppt näsa och en kliande hals förs jag närmare nattens timmar. Ikväll skulle jag och J ut på middag med vänner. Sen skulle vi ta oss ut till Djurgården och Gröna Lund för att se RAW. Men så blev inte fallet för mig. Kurering var det enda på agendan ikväll. Men mannen min tillsammans med sin storebror som min stand in sitter nu och avnjuter en kul kväll på Tyrol. "Vad är väl en bal på slottet..."

une petite chute d'arbres



Idag är det fredag och det känns underbart. Jag är dock förkyld med rethosta och huvudvärk samt muskelvärk. Har sovit hela dagen fram till nu. Det behövdes kan jag säga. Min älskling kom hem tidigare från jobbet för att pyssla om mig. Jag kan säga att han hade 2 kassar med sig, med bara saker till en sjukling, till mig. Nyponsoppa, blåbärssoppa, clementiner, sushi, glass, godis, bakverk, cola zero och APELSINKROKANT. Kärlek på högsta nivå. Jag kommer nog tyvärr inte ta del av alla godsaker då varken smaken eller matlusten är på topp. Men det finns OM jag vill.

Lip Volume och lip refresh


 

Restylane har sedan några månader tillbaka lanserat två nya läpprodukter på marknaden. Jag har behandlat de flesta kunder med dessa preparat och kan säga att jag fullkomligt älskar dem. Lip Volume skapar en följsam, fyllig läpp utan klumpar. Den håller dessutom längre än vanligt Restylane i läpparna. Lip Refresh är perfekt för de som inte vill ha fylligare läppar utan endast en mer definerad och mjuk läpp med ökad fukt. Perfekt för den äldre kunden men även för de som inte vill ha en synbar förändring men som behöver en fuktboost för läpparna. Verkligen nya produkter som håller vad de lovar. Toppen tycker jag.

 


Shoot me



Idag är ingen bra dag alls. Börjar bli riktigt förkyld och är låg som en dörrmatta. Blä. Imorgon är det fredag dock vilket känns lättade.

Älskade mamma



Ikväll sover jag hos min vackra mamma. Här är ett gammalt bröllopsfoto på skönheten.

Restylane event

 




Ikväll har jag varit på min fina Saras event på Restylane Atelier. Hon är en sån otroligt duktig och jordnära behandlare. Jag har lärt mig en hel del och träffat trevliga människor. Tack bästa Sara!

Dex


Nu börjar det bli dags att sätta mig in i S06 av Dexter. Jag har nu sett 1 av 4 utkomna avsnitt. Som jag tidigare nämnt tycker jag att serien börjar svalna en hel del, vilket är supertråkigt då Dex är min favorit. Återstår att se om det artar sig framöver. To be continued...

The ring



Jag älskar den här ringen. Jag har fått den av J. Självklart är det inte en diamantring då den skulle varit närpå lika dyr som min lägenhet men fin är den. Idag får den sitta ensam på min vänstra hand och glänsa. Förlovningsringen har blivit för stor så den kan jag knappt ha utan att den åker av. Nu sitter jag i soffan och ser på min vackra kandelaber som verkligen lyser upp hela rummet med sina fem armar. Bra dag, härlig kväll.

Going home



Då pendeln inte gick mellan Bålsta och Centralen idag fick det bli tunnelbanan till Farsta Strand. Där blev jag hämtad av älsklingen i en varm bil. Det är kärlek.

Its all about lips


Snart är det dags för mig att gå hem. Måndagar är oftast sega. Men denna dag har gått fort då jag har haft många kunder. Mycket trevligt.


habari za asubuhi



Tröttare än tröttast såhär en måndagsmorgon. Lika undrandes hur helgen går så fort. Men svart på vitt så gör den det. Fy för det.

Ljusbäraren



Jag har länge letat efter en kandelaber. Nu hittade jag en i perfekt storlek. Det fattas bara ett stort kök med ett stort härligt bord att ställa den på.

Call your girlfriend



Jag saknar min älskade Heléne...

Indiralunch





Härlig söndag med sovmorgon, frukost i sängen och lunch på söder.

Höstpromenad



Vacker dag med promenad och inköp av nya krukväxter. Nu egentid tillsammans och ikväll FEST hos Anna som fyller 30! Grattis sötnos.

The door of my life



Livet springer fortare än vi kan ta oss fram ibland. Ofta behöver vi öppna nya dörrar för att komma någonstans. Jag är så tacksam över alla de som verkligen finns i mitt liv. De som tillför mig något. Det kan vara allt från arbetskollegor till de närmaste. Kloka ord. Vackra tankar. Fula tankar. De som vågar öppna dörrar även när dörrarna är stängda.

Better than Botox?



Underbar Juice min kollega kom med idag! Frågan är, stämmer det kanske? Återstår att se.

Bigfoot is home


Min vän kalle




Idag äter jag frukost med min vän Kalle. Väldigt trevligt tycker jag. Igår kväll låg jag vaken alldeles för länge har sovit ca fem timmar. Vilket inte alls är likt mig. Bättring ikväll. Nu är jag dock nyduschad och klar, bara make up som saknas för att jag ska möta denna FREDAG. Mycket trevligt med helg.

Lika men olika


Fransar i plast



När vi var i Thailand senast gjorde jag en fransförlängning. Jag ville testa och se. Från start tyckte jag det såg väldigt konstlat ut. Fransarna var dessutom av urdålig kvalitet. De såg ut som plast. Vilket de säkert var av. Efter någon vecka började en och en att falla av. Då fick jag lite panik och ville bli av med alla. Men de som satt kvar satt som berget. Det blev ojämt och jag envisades med att ändå försöka få av de som satt kvar. Jag lyckades tillslut. Jag lyckades även bli av med ett stort gäng egna fransar. Inte värt det överhuvudtaget. Tacka vet jag en bra mascara och franstång. "Dont do this at home"

Saknar



Nu börjar jag sakna min älskling som är på resande fot med arbetet. Det har varit tomt, tyst och ensamt hemma de senaste kvällarna. Men snart så fylls hemmet med värme igen. Det gillas.

Kärleksfluff



Haha jag verkligen bestämmer mig för mys med Smilla idag. Andra dagar är det hon som bestämmer över myset. Då ska det följas med in på toa, ligga på datorn, slicka på handen, bita lite och buffas. Idag har jag haft sovmorgon vilket är underbart. Jobbar till 19 ikväll. Får se om det bli massage på Mysiga Grodan efter jobbet.

Ett par


The flu



Förra året vid den här tiden hade jag en hemsk och utdragen influensa. Jag kan knappt se tillbaka på bilder från den tiden utan att må lite illa. Jag hoppas verkligen med alla krafter att jag inte ska åka på någon sådant i år. Det enda jag kunde göra under de värsta dagarna var att stirra i det vita taket. Jag kunde knappt sova, inte se på tv, inte läsa eller se på något som rörde sig. Hemskt var ordet. Jag minns även att jag under den tiden skaffade min Iphone. Den första tiden orkade jag inte med den. Den hade ju så mååånga små applikationer och konstigheter som jag var tvungen att lära mig. Jag mådde illa av den helt enkelt. Somsagt hoppas att jag inte åker på något i år eller nästa år för den delen. Nu är det dags för dagens arbete.

tar ett bad



Vad skulle jag göra utan mitt badkar? Ibland blir jag genomfrusen. Det innebär att jag blir så kall att det känns ända in i märgen. Då finns det bara en sak som kan tina upp mig riktigt. Det är ett varmt bad. När jag gick hem från jobbet idag i mina ballerinaskor piskade vinden och regnet mot mig. Jag trampade i pölar och blev dyngsur. Så läget nu är genomfruset. Tänder ljus och lite rökelser, sätter på härlig musik och kryper ner i badet.

Höstkappa

Jag är väldigt sugen på en höst/vinterkappa. I vinter vill jag inte enbart gå runt i min dunjacka även fast jag älskar det. Jag vill ha något mer elegant som passar när man vill känna sig lite extra fin. Den här kamelfärgade varianten från Cubus kanske skulle kunna vara något. Återstår att se och känna på den i affären. Självklart vore det trevligare med en lyxigare variant från exempelvis Filippa K eller Acne. Men just nu prioriterar jag så mycket annat för de pengar jag har.

Min stora feta svenska kärlek

En liten repris på inlägg. Men den är helt enkelt värd det!

The moment i wake up



Jag skulle vilja vakna upp här varje morgon... Men nu är det dags för en ny arbetsvecka. Veckorna går fort. Längtar redan till fredag. Då är det helig tid för mig och J. Inget kan stoppa oss för en helkväll med mys.

Sunday


Varm choklad

Dagen började med att Yodas kom in och pep kl 6:30 och ville ha mat. Då vaknade E och jag till i sängen och det var ingen ide att somna om. Kokade lite varm choklad gjord på kakao, helmjölk, socker och vaniljsocker. Mums. Nu sitter vi och småmyser i soffan. Bullbak och promenad snart.

Nattning



Efter en heldag är vi snart alla tre i John Blunds händer. Vår lilla gäst ligger och sover i den stora sängen, inbäddad med nalle och pyjamas. Imorgon väntar bullbak.

Bad och mys



Nu har vi stekt misslyckade men goda varmkorvar, varit och plaskat i badhuset, handlat mat och nu sitter vi och softar i soffan. Ella spelar spel på Johans Ipad. Ella har valt middagsmat och frukost till imorgon. Bland annat köptes ett halvt kilo GODIS, chips och ingredienser till kanelbullar. Ikväll har E valt att vi ska göra egna hamburgare. Sen blir det film. Vi njuter alla tre. Fluffisarna slappar i sängen.

Barnvakt


Nu inväntar vi vår lilla huvudperson för dagen. Sen blir det badhuset.

Ladies in black



Tack Sandra för en härlig kväll med alla tjejer. Nu är det dags att sova. Behöver vakna upp pigg och med full energi imorgon för då ska vi vara barnvakt till Ella. Mys.

"Little black dress"


Ikväll ska min kära Sandra ha tjejkväll. Temat är "Little black dress". Självklart har jag ingen snygg variant. Men jag rotade fram en gammal goding som får duga. "Den lilla svarta" är faktiskt inte så löjligt som det låter. Jag ska investera i en fin riktigt välsittande sådan i framtiden. Som funkar i alla lägen. Denna klänning är från HM och har en perfekt form enligt mig. Nu är det dags för en fullspäckad arbetsdag. Trevlig helg!


90-tals ballader


Ikväll har jag och min älskade dansat till 90-tals ballader. Det är kärlek.

Sukta efter en tvättmaskin

                                     

Är det normalt att gå och sukta efter en tvättmaskin? Nej jag tror inte det. Där är jag nu. Jag vill slippa gå upp och ner 3 trappor utan hiss och boka/hämta/hänga upp vår tvätt. Problemet är bara att vi har ett väldigt litet badrum. Vi kan endast ha en smal variant. Det vore toppen om det var en torktumlare och tvätt i ett. Jag har hittat en. En riktig fulig. Inte den på bilden, den är smal och "toppfrontad" som det heter på tvättmaskinsspråk. Vilket innebär att locket sitter på ovansidan av maskinen. Den är en sk duo variant men tvätt och tork. Priset ligger på 8000-9000 :- vilket känns galet. Frågan är. Är det värt det?

Arbetskläder







Jag är i behov av nya arbetskläder. En svart knälång pennkjol samt ett par svarta raka kostymbyxor är tanken. Har kollat en del på Zara och de ser verkligen perfekta ut. Återstår att se hur de ser ut och känns på min kropp. Ett krav är att de verkligen är sköna och att man kan sitta bekvämt när man behandlar. Så det återstår att se.

Påpälsad



Idag har jag haft sooovmorgon. Helt underbart. Sov säkert 10 timmar inatt. Det är riktigt kallt ute så pälsen, mössan, handskarna och bootsen åker på!

Koka ägg



Är inte detta helt underbart? En anvisning på att koka ägg. Personligen tycker jag det var alldeles för komplicerat ;-) så jag stekte äggen istället. La sedan på en macka. Middag, volá

D.J.V


Jag vill tipsa er om en superbra mascara. Den ger fin längd klumpar eller smular inte och tvättas bort med ljummet vatten. Toppen helt enkelt. Men ett minus återstår och det är borsten som är böjd. Inte min smak. Men nu finns den även med en rak borste så den får det bli nästa gång. Flirt flirt!


Baby you are a firework



DU är bäst.

Serier i höst



Jag har en himla massa serier att se fram emot under hösten. Spartacus, Idol, Ensam mamma söker, Bonde söker fru och Dexter. Nu ser jag även fram emot danska serien"Den som dräper". Spänning, musik och kärlek är det som går hem hos mig.

Vapiano



Gårkvällen spenderades på Vapiano med min fina Sandra. Vi mumsade pasta och pratade livet. Härlig kväll helt enkelt. Nu är det återigen dags för en arbetsdag.

Måndag


Så var det måndag och ny arbetsvecka. Jag kan inte förstå hur fort helgerna går. I ett nafs är det måndag igen. Alltid infinner sig denna otroliga trötthet. Hoppas att det blir en lärorok och stimulerande vecka på alla sätt.

Goodiebag



Lite hudvård samt en nål till arbetsrocken blev det. Bling bling.

Restylane weekend



Efter en riktigt härlig weekend med Restylanekonferens på Elite Hotel är jag helt slut. En massa god mat, intressanta föreläsningar och fest. Synd att helgen är så kort. Kom precis hem till en nystädad lägenhet. Nu är det mys som gäller söndagen ut.

Konferens



Dygnet som kommer ska jag tillbringa tiden i dessa lokaler på Q-MEDs konferens med mina kollegor. Föreläsningar, middag och praktiska moment. Dags att packa.

I made it

 

Efter en rolig, lärorik, fullproppad arbetsdag har jag ikväll myst med småkillarna och våra vänner. Libanesiskt på bordet, intressanta diskussioner och bus med Alfred. Härlig kväll som alltid med det sällskapet. I jul firar vi alla ihop i Storlien. Ska bli fantastiskt. Nu är det snart dags för sömn. Underbart med sovmorgon. Min kära Helli och jag hade likadana skor idag. Var tvungen att dokumentera. Ett par kostar 1500 kr och det andra paret 200 kr. Kan man se skillnaden?

So far so good



Förmiddagen har gått klanderfritt vilket känns fint. Äggklockan är min bästa vän så jag håller reda på alla bedövningstider/ kylningstider. Nu är det dags för dagens första Fraxelbehandling. Jag längtar till ikväll då jag ska mysa med Alfred och Ludvig <3

Boostar mig

Idag måste jag verkligen vara skärpt och allert. Ett glas med Berocca Boost fick det bli till frukosten. Solen letar sig upp över hustaken. Dags att bege mig mot dagens arbete.

Dagens arbete



Idag har vi haft sushimys på jobbet. De 30 min man har till lunch får man göra så mysigt som möjligt. Speciellt dessa gråa regniga dagar. Dagen annars har varit mycket stressig men väldigt rolig och lärorik. Fullt upp med patienter/ kunder hela dagen. Kemiska peelingar, fraxellaserbehandlingar, IPL hårborttagning, IPL kärlborttagning, hudkonsultation samt Restylanebehandling. Imorgon kommer jag att ha det ännu mer jäktigt då jag jobbar som enda behandare. Men jag ser det som en utmaning. Nu sitter jag och äter apelsinkrokant med en ansiktsmask precis insmord. Yodas ligger bredvid och softar. Tänkte nu fortsätta se det senaste DEXTER avsnittet. Känns som om serien börjar dala en del vilket känns mycket tråkigt då jag verkligen älskar den. Imorgon blir det myskväll igen hos O och H med hela gänget och alla barnen. På lördag till söndag åker jag på konferens med jobbet. Jag är stolt över mig själv idag hoppas det kommer kännas likadant efter morgondagens stressiga schema.

Världens bästa pappa



Min pojkvän kommer bli världens bästa pappa (när det väl är dags). Jag bara vet det. Oavsett vad som händer kommer han alltid att finnas där. Alltid.

This morning



Såhär såg det ut imorse hemma hos oss. Solen sken så vackert och varmt att jag var tvungen att ta några foton.

Kanelbullens dag


Baka kanelbullar i veckan om du har möjlighet. Finns det något mysigare och godare? Det tänkte vi göra nästa helg när vi ska vara barnakt. Mums. Ett annat tips! Världens GODASTE kanelbullar finns på CAFÈ 60. Sveavägen i Stockholm. Stora, saftiga med mycket fyllning. Det är en gammal tant som bakar dem.

rosae


Ikväll har jag och älsklingen ätit middag ute på ett av våra favoritställen. Texas burger. Vi har samtalat om allt mellan strunt och livet. Det känns så underbart att ha en så klok man vid min sida. Efteråt gick vi förbi hötorget och inhandlade rosor. Jag kan inte få nog av dem. Det är helt enkelt så vackra. Nu är det faktiskt snart dags för sängen för mig, jag är så otroligt trött. Men ett avsnitt av Spartacus orkar jag nog med.


Kemisk peeling




Idag gör jag en hel del kemiska peelingar. De är verkligen en behandling som gör det där lilla extra. Kemiska peelingar kan behandla rynkor, pigment, solskador, fet hy, acne, pormaskar, ojämnheter, torr hud, känslig hud och Rosacea. Kemiska peelingar stimulerar även collagenproduktionen och ger ökad lyster. Så inte bara de med problemhud behandlas utan även de som bara vill ha en rejäl uppfräschning och lyster. Det man ska tänka på är att huden blir solkänslig så man ska inte sola 4 veckor efter behandlingen.


The wedding 2



Vi var alltså på ett syrianskt bröllop igår. Det var så mycket kärlek i luften. Ca 300 inbjudna gäster var samlade. Vacker musik. Dans från tidig kväll till tidig morgon. Kall meze, varm meze, dryck, varmrätt, tårta, kaffe och frukt serverades på vackra fat. Vi åt dansade skrattade och firade brudparet hela natten lång. Vi kommer aldrig att glömma denna händelse. Kärlek.

Ludvig och Alfred




Ikväll har vi varit på middag hos Oscar och Helli med Henrik, Karin, ALFRED och nya tillskottet LUDVIG. Underbart med lite babydoft. Alfred är så stolt över lillebror. Vi har gosat, ätit indiskt, pussat på barnen, samtalat om livet och bara haft det toppen. Imorgon är det måndag och jobb igen. Helgen har gått fort.

The wedding



Fantastiskt bröllop igår. Helt otroligt. Minnen för livet.

RSS 2.0