Det går ju inte...


Oriflame


Erica min SNYGGA FIN HÄRLIGA vän kom med presenter till både mig och lillen igår. Han fick en ursöt nalle och jag fick en hel kasse med Oriflameprodukter. Hon jobbar på Oriflame och jag hade öönskat att jag kanske skulle få några prover när hon kom. Så kommer hon med en hel kasse! Haha. Kan lätt säga att jag redan älskar de produkter som jag testat. Läppbalsamet, body buttret, solpudret och MASCARAN. Babyoljan doftar ljuvligt. Hårprodukterna och duschkrämen ska njutas av ikväll. LOVE! 


Fina Erica


Hormonprickar

 

 

 
Vår lillkille har haft en massa hormonprickar i ansiktet. Efter att de börjat vätska och bli såriga så började vi använda Miniderm. Efter några dagar blev det bättre men absolut inte helt bra. Vi fick då rådet av bvc att börja med Mildison 1 %  morgon och kväll. Nu efter 2 dagars användning så ser det ut såhär! Voila! Grymt!

Smygpyntat


min ängel

 

Gosse


Helgen med svärföräldrarna 
Tack för helgen alla fina! Så mysigt.
 

Julklapp från farmor och farfar är smygöppnad...


Älskar och saknar dig


Lilla jag


Hos morfis


Mina killar


Kvällen


Klippans yllefabrik


Att sova


BVC


Dagen

 
En härlig dag med kusinmys och en massa vila. När J kom hem la vi oss alla 3 i vår säng och sov tillsammans. Jag kan säga att det var underbart. Min fina familj.

Kusinvitamin 2


Hormonprickis 5 1/2 v


Deckade änglar på mammaträff


På väg till mammaträff


Hej hej


Morfis matar

Igår var morfis och Ellie här på middag. Då lillfisen får en extra boost med ersättning till kvällen utöver amningen så fick självklart morfis (pappa) ge den. Urmys! Måste även säga att vi även firade fars dag härhemma imorse, Frukost på sängen och en fin halsduk fick vår älskade i present. Min pappa fick inramade foton igår när han var här.


Kusinvitamin


Då min kusin Greta ska till USA 3 månader passade hon på att komma till oss ett dygn innan hon tar sig till Arlanda. En massa mys, dans och gympa med lillen och god mat. underbar dag. Men det bästa med dagen är att min bästa väninnas son klarade sin operation utmärkt. En sådan lättnad. Helt underbart. Nu är Greta och J och köper en begagnad bäddsoffa som vi fyndat på blocket idag. Jag ska försöka knåpa ihop lite middag! Sen blie det myskväll för hela slanten!


Sanna jag och lillen på teaterbaren


Fika med mammagruppen


Finaste polisen


Miner och skratt

Under eftermiddagen har jag fått en massa skratt och leenden emot mig, Jag kan säga att jag grät av lycka när hans små pliriga ögon och glada mun mötte mig.


<3 Mina hjärtan <3

 

Barnvagnspromenad i stan

Då Johan skulle på möte i stan under en timme passade jag på att följa med och gå en promenad med barnvagnen. En riktigt kall men vacker höstdag. Jag tog en sväng in på Svenskt Tenn. Hittade en underbar vas där som jag gärna hade köpt med mig hem. Dock var priset 2100 kr vilket inte är ett rimligt pris för en som går på föräldrapeng. Kanske jag hittar någon liknande.


Gos


Amma, sova, amma, sova

 
Idag har vi varit på vårat tredje BVCbesök. Vår Isländska barnsköterska Torhildur fullkomligt älskar vår son. Fast det säger hon nog till alla, men vi kan ju få tro att vi är lite speciella. Sedan senaste gången vi sågs vilket var 9 dagar sedan så har lillfisen gått upp 400 g. Det förvånar mig inte då han han hänger mellan bröna för det mesta om dagarna och nätterna ;-) Vi har dock märkt att han inte bara är ett matvrak utan även en liten närhets och tuttejunkie. Detta jobbar vi med på andra sätt än bara ligga och småamma dygnet runt. Vi använder oss då av bärsele och napp. Då fyller vi de två behoven perfekt och han somnar in bättre samt att vi blir lite mer fria att göra saker samtidigt och inte bara sitta i soffan eller sängen. Så kan även J vara den som fyller närhetsbehovet.
 
Sedan har vi även fått rekomendationen att skapa lite mer riktiga mål för lillen. Tanken är att han ska amma aktivt i ca 20-30 min och sedan sova/mysa ca 3 h till nästa amning. Så han då äter mer och bättre och inte bara småäter och småsover hela tiden. Får se hur det kommer gå. Vi ska jobba på det ;-) För att hela familjen ska få sova under natten minst 5 h i sträck så har vi även delat upp nattens måltider. Ett mål ger Johan med ersättning och resten ammar jag. Det gör mig till en piggare, gladare och friskade mamma vilket i sin tur ger oss en gladare, välmående bebis och en mer fungerande jämställd familj. Stort plus att pappa J får sin egen mystid med lillfisen också. Att mata sitt barn vid sitt bröst är bland det mest givande som finns tycker jag.
 
Nu har det snart gått 3 h och lillis ska få TUTTEN och så ska vi se på film!

Pappamys


RSS 2.0