Solstråle i solhatt

 
På POP rean blev det även två solhattar á 30 kr styck. Det blev lite förhandlsvisning av den ena idag samt ett par ärvda shorts. Kommer sitta som en "smäck" i vår/sommar. Min lilla stråle!
 

Vår lilla docka


Så var mamman sjuk igen


Dagens mamma

 


Lite från helgen


Häng


Ännu mera mammafika


Efter en kall promenad


Mammor och barn


Min fina lilla södra mammagrupp och våra gobitar!!


just us tonight

 

Dagens mammalunch


Dagen

Härlig dag hos Denise. Pannkakslunch sedan en lång härlig promenad i solen med vagnarna. Efter det bakade vi och snackade skit. Ikväll har Johan lagat Entrecote, riktigt mumsigt. Nu softar vi alla tre i soffan.


pannkakslunch

 

Idag är jag och Leo bjudna på pannkakslunch hos Denise och Moa. Sen blir det en långpromenad i solskenet innan vi tar oss hem! Ska bli så mysigt!

Inköp till solresa

 

Då vi förfullt planerar att åka till solen i vår så passar jag på att fynda UV-kläder såhär mitt i vintern. Jäkligt fult men oh så smidigt. Tänk va skönt att slippa kräma hela tiden. Tanken är en resa till någon ö i Grekland. Bara vi tre, så mysigt.

Barnkammaren börjat ta form


Bio PI x 2


Promenader


farsta by night

 

Lunch på Berns


Stolt moder


Det känns in i märgen


Kan inte få nog av dig


Dagens


me and my pal


 

Sockertoppen


Ljuvligt liv


Gårkvällen


första vaccinet

 
 
Idag var en dag jag hade bävat inför. Leos 3-månaders vaccination. Många bebisar har blivit såå ledsna, varit otröstliga och haft ont hela dagen efteråt. Leo skrek en gång sen var det klart. Lilla gosseråttan. Så skönt att det gick så bra. Om 2 månader blir det dos nr 2, får se hur det går,,,

Fyndat på P.o.p rean

 

 

 

70% REA på Polarn och pyret resulterade idag i en farlig shopping! Vår höst och vinterkläder till lillemans kommande år fick det bli. Rejäla saker som ullunderställ, fleece, vindjacka och vinteroverall. Braatthagrejjor!


Ny hudvård


Julplundring


Ute ur sjukstugan


In love with a butterfly


Mamma är sjuk men börjar bli frisk


Leo bygger på sig


Så typiskt

 
Det är så typiskt när man ska börja leva hälsosammare att man åker på något med magen. Igår käkade jag fiberhavregrynsgröt till frukost. Det grejjade inte min mage som levt på snabba kolhydrater i ett år. Fy satan va dåligt jag mått. Illamående hela dagen igår och idag. Till råga på det har Leo haft en värdelös nattsömn. Han somnade 22:45 vaknade 01, 02:30, 04, 07 ... Så sömnen och magen nu är inte på topp alls. J jobbar dessutom kväll så han finns inte tillgänglig. Allt som jag skulle göra idag har jag fått boka av. Vi har sovit och ammat omvartannat. Helt enkelt hängt i sängen hela dagen! Hoppas på en bättre dag imorgon.

Första dagen med SU


Mår illa... Urk...


Tokigt galet enormt vansinnigt kär i dig


Shape up

 

Imorgon börjar jag med Shape Up. En app som räknar kalorier och där man för dagbok på sin mat och träning. Väldigt lik viktklubb som jag var med i innan jag blev gravid men denna är bättre. Gick ner 8 kg då. Nu ska nästan det dubbla ner är det tänkt. Jag vill kunna äta vad jag vill bara ha lite mer koll! Men jag ska ta det långsamt. Verkligen. Sen ska man inte hetsbanta när man ammar heller. Men måste få lite struktur på mitt intag, röra på mig mer samt gå ner mina gravidkilon. Hejja! Så får vi se hur det går sen!


Dagen

Idag har Leo fått massor med egentid tillsammans med sina föräldrar. Hela förmiddagen hängde jag med honom. Vi badade, gosade, lekte, bakade och pratade. Sen på eftermiddagen när Johan hade vaknat efter nattens arbete tog de en lång promenad och jag fick sova eftermiddag vilket var underbart! Imorgon blir det en långpromenad hela familjen då J är ledig!


Korinter till ögon


Dagens pw


Häng hos fam Eriksson


Hinner jag ta ett vad månntro?


2013


Gott nytt år!


RSS 2.0