May. 31, 2013


Resa sig och stå är det som gäller


Lite mer dop

 

Dopet blev precis så som jag ville ha det. Mina älskade var alla samlade, vädret var perfekt och Leo var på strålande humör trots sin fökylning.
 

Vi tre


Mina stora kärlekar. Jag trodde aldrig jag skulle kunna älska på detta sättet. Jag tror nog det syns hur lycklig jag är just nu. MINA KILLAR. Älskar er för alltid. 


Nya skor


marsipangris

 

Du lena nu goa du glada du söta. Min älskade marsipangris. (Fast ibland kallar jag dig snigelsköldpaddan ;-)

Möte med Gud


Idyll


Fyra generationer


Leos dop


Goodiebag från kursen


Fint till dopet


Mamma på vift


Neostrata kurs


Cypern del 2

 
Kan säga att vi har haft det UNDERBART!
 

Liten nos i april

 

Babyfoot


Så var det klippt...


Nu lämnar vi


Cypern


Semester


Mot Cypern


Ett litet Bee kanske

 
Jag har nu kollat förfullt på en resevagn/sommar/shoppingvagn. Vi älskar vår Brio Go men ett komplement till den vore fint. Jag har varit på jakt under säkert 1,5 månad. Det är bara att inse INGEN VAGN ÄR PERFEKT. Men bugga bee + uppfyller de flesta kraven iallafall. Smidig, lätt men ändå stabilare än de flesta paraplyvagnarna, kunna ha sitsen både framåt och bakåt, bra suflett, fullt sitt och liggläge och justerbart handtag. Helst vore det grymt om den klarade lite terräng. Dock har jag testat Bee på både gräs, grus och trottoarer och på dessa underlag som ändamålet ändå ska vara till funkar den utmärkt. Leo tokälskade att sitta i den. PROBLEMET är priset. Den är svindyr. 6000 kr i Sverige. Beställer man den från Holland blir det 4200 kr med frakten inräknat vilket är betydligt bättre men fortfarnade är priset högt. På Blocket går de som smör och säljs inte under 3500 kr. Så vi får se.
 
Nu under valborg har vi varit i Västerås hos Helene och Albin. Som alltid helt magiskt att träffa sin bästa väninna med sin nästan jämngamla bebiskompis till Leo. Skratt, tårar mys och massa snack.
 
På fredag morgon åker vi till CYPERN 2 veckor! Ska bli helt underbart. Dock kommer bloggandet få lida då vi ska ha nästintill mobilpaus. En stund om dagen får det bli så kanske det dyker upp en bild eller två (om vi har fritt internet).
 
PS!!!! Länge sedan jag skrev nu men tiden räcker inte till med en liten stjärngosse i famnen för jämnan! Men nu somnar han tidigare på kvällarna vilket gör att jag sitter uppe en hel del själv. Dock blir sömnen för mig lidande. Men känns inte alltid kul att gåoch knoppa kl 20:30. Men ibland så!
 
Nu fick ni en novell från mig!
 
Puss

V-rås Valborg


RSS 2.0