StoltIdag känner jag mig tacksam och stolt. Min drivkraft och vilja har gett mig ett jobb som jag tror kommer vara perfekt för mig. Äntligen ska jag få utvecklas, och använda mina kunskaper och egenskaper på rätt sätt. Det känns så bra. 

Kontrakt och nya glasögonIdag har jag skrivit kontrakt för nya anställningen. Det känns superbra. Sedan åkte jag Johan och Leo in till stan, hämtade mina nya glasögon och sen firade vi mitt nya jobb med en god lunch. Ikväll har jag lagat ett storkok med korvstroganof. Leos och Johans favorit. Nu väntar en lugn kväll hemma. 


Jobbet är mitt!Får jag presentera konsultchef Sofia Staaf. Känns underbart och perfekt för mig. Kombinationen av administrativt arbete och kliniskt kommer bli toppen. Rekrytering, bemanning, personalkontakt, kundmöten, planering mm mm. Så kul! Start 13 januari! Yayy! Håll tummarna för att allt ska gå bra! 

Pink suburbBlir det jag?
ABBA museet
Mot söndagen
Idag ska jag mamma min faster och min kusin gå på ABBA museet. Det är en 50 års-present till min faster. Hoppas det är bra, om inte annat jäkla trevligt sällskap. 

Ikväll hoppas jag på ett träningspass då det var en vecka sedan sist. 
Kvällslek med gurkanInnedag

Leos önskelista jul 2013


I stan


Slut som artist


Behind the cameraI januari börjar vårat lilla troll hos dagmamman. Idag var det dags för fotografering inför vårterminen. Rörigt, roligt och massa skratt. På fotot som valdes tror jag Leo har händerna i munnen! Men glad var han iaf. Porträttbilden tror jag blev superfin men han hade världens sängkammarblick. Sååå trött :-) 


Support the phillipines

Nere på två

 
Om jag skulle ha obegränsat med pengar skulle jag ha många bågar. Precis som om att det vore ett smycke. Men nu har jag inte obegränsat med pengar så jag måste välja ETT par. Jag tycker själv mest om piloterna de är lite tuffa och mycket jag. Men samtidigt är de andra mer klasiska och kommer funka i de flesta situationer. Haha. Jag har ett par bruna plastbågar men de har gått sönder och de verkar supersvåra att laga. Jag har redan försökt på två ställen. Skulle det gå så skulle piloterna lätt få flytta in hos mig. Men om inte blir det svårare... LYXproblem åter igen. Suck på mig.
 

BF


EgentidMin snälla svärmor passar Leo i eftermiddag och Johan vilar. Jag får egentid!! Den ska i dag spenderas inne i Lund. Jag ska bara strosa omkring och njuta av att gå i egen takt. Få gå in i vilken butik och byggnad jag vill. Så underbart. Tid för reflektion och att bara få vara Sofia. 

Sen ska J möta upp för kvällens bio och middag. 


I pappas park

Fest och magknip

Släkten i SkåneNu är vi nere i Lund hos svärföräldrarna. Leo njuter för fulla muggar och även vi. Som alltid blir vi bortskämda men underbara frukostar, barnvakt och husmanskost. Ikväll blir det fullt hus med Leos kusiner och sysslingar. Imorgon blir det en tur till Malmö sen imorgon kväll ska Johan och jag ha egentid med bio och middag ute. Välbehövligt. 

I Skåne

Bullar och häng

Dagens

Morgonrock

Dagens

Invigning av bistro Rolf de Mare

Olika beroenden...
Dagens pose
Mysiga dagar med mormor


Leo och jag har haft två underbara dagar med mamma/mormor. Leo fullkomligt skrek ut och sprätte runt sin lycka när hon kom och överraskade honom i Farsta centrums lekrum. Sen har vi bakat, ätit gott, lekt, badat, gosat, sjungit, ätit ute och så har mamma hjälpt mig med att få ordning på kaoset i våra köksskåp. Magiskt har vi haft det. Tack mamma, du är bäst ❤️ 

Govalpen
Sushimys


Ikväll är J iväg på Tommy Körbergs föreställning. Jag och Leo har handlat sushi och ska ha en lugn mysig kväll bara vi. 

Bad

Idag har lilla familjen hängt på badhuset. Leo har plaskat runt bland giraffer, flodhästar, ormar och sköldpaddor. Han har fått åka liten och stor rutchkana och även bastat. Vi kan konstatera att lilla kotten fullkomligt älskar detta. Det får bli ett besök snart igen. Jag tog mig även tid att njuta i relaxen, bubbelpool och bastu. Skönt att bara få ligga och känna värmen omkring sig. Nu väntar en slapp lördag härhemma. Men jag ska iaf träna idag. Ett som är säkert :-) Kanske även blir lite brödbak. 


RSS 2.0