Mams and baby pose


Kärlek som aldrig rostar
Gos med lille Theo
Annas och Cesars lille Theo är bara 2 veckor gammal. Tänk att de är så yttepytte s m å när de är färska. Gos. 

Nöden har ingen lag
På väg hem från Anna med familj idag så somnade Leo i bilen. Som en stock. På eftermiddagarna sover han alltid en halvtimme. För att inte han skulle behöva bli väckt stannade jag till på en parkering och tittade ut över solnedgången. Jag älskar hösten. Kylan, ljuset och den krispiga naturen. 

Första passet efter Leo komIdag har jag jobbat på Huddinge sjukhus, avd r82 Nave. Strokeavdelning med svårt sjuka pat. Känner mig stolt att jag vågar. Men oj vad det är mycket jag inte kan och inte minns. Men det kommer sakta fram igen :-) Kul att jobba men ack så skönt att komma hem. Första bilden är tagen sista dagen innan Leo kom och den andra är tagen idag. Lite roligt. 

Burning mama


Själv på gymmet ikväll! Mycket skönt pass. Kollar på Gundes nya program lite småkul. 

Lilla modellen

Leo och saga leker

Nya skor
Nya härliga hästskor är inhandlade. Blundstone, bra kvalle, rejäl sko! Like! Nu är det bara ett par glasögon som ska beställas :-) 

Egentid
Under eftermiddagen har jag hängt på stan. Mamma mötte upp mig och vi kollade på nya skor och glasögon till mig. Mina skor har stora hål så måste verkligen ha nya. Glasögonen är både lite för svaga och så är två av mina favoritvägar sönder. Sen köpte jag en mysig varm filt till Leo. 

Pomp de luxe hos Anna

Idag har jag och Leo hängt med 11 andra mammor och bebisar. Mammaträff och klädvisning av Pomp de lux hemma hos Anna. 
Alltid lika mysigt och kaosigt att träffa alla och sen såå fina barnkläder. Morfis på besök
Nya SpinNu säljer vi vår älskade Brio Go och har gjort plats för denna mindre och smidigare sulkyn. Sorgligt men toppen! 

Mamma på opera

Maskeradbalen Operakväll

Ikväll har vi ätit middag på Berns asiatiska och sen varit på kungliga operan och sett maskeradbalen. Morfar och hans sambo bjöd oss! Det var verkligen gott och trevligt. Musiken var vacker men scenografin ganska tråkigt vilket jag inte tycker en opera ska vara. Mamma / mormor var barnvakt. Det gick utmärkt. Älskade lilla mamma! Puss 

Leo går!
Du kan
Du äter själv 
Du dricker välling varje kväll och tidig morgon
Du äter mer och mer av vår mat
Du har gått dina första steg
Du säger Mamma, Pappa, där, den och titta
Du sover i egen säng 
Du sover i eget rum 
Du kan klappa fint
Du vet var lamporna finns
Du kan bläddra och "läsa" högt i en bok 
Du kan sätta på burkens lock
Du kan ta i och ut saker från en låda
Du kör, svänger och vänder med din gåvagn 
Du kan stapla klossar på varandra
Du kan roa dig själv i långa stunder
Du kan borsta håret på dig själv 
Du kan borsta dina tänder 
Du kan dansa och digga till musik
Du kan kramas 
Du kan göra en himla massa roliga miner
Du vet när vi pratar om dig
Du kan klättra i trappor 
Du får våra hjärtan att smälta varje dag 
Du, vår älskade skatt 

Sjuklingar

Både Leo och jag har varit krassliga under helgen. Idag pallrade vi oss ut i det fantastiska höstvädret. 

Inspo zara home kidsMys framför tv:n
Öppna paket
Så mycket fint så mycket kärlek till vår lille skatt. 1 år stor nu. Vi tackar alla som grattat och skänkt lille gossen presenter och kort. Självklart har själva prasslandet och öppnandet varit det mest intressanta. Får se om ett år hur det kommer vara då ;-) Innehåll eller yta? 

1 år

För ett år sedan låg jag i värkar. Jag var fokuserad och hade då ingen aning om vad jag skulle få uppleva. 23:56 den 8/10 kom du ut. Jag grät av lycka och visste inte vad jag skulle ta vägen av mina känslor till dig. Att en liten människa kan ge en så mycket kärlek. Mitt livs kärlek, det är en gåva att få vara din mamma. Älskar dig min lilla Gubbellidubbelli 

Leos 1 års kalas

 
 
Vi hade ett underbart litet 1-års kalas igår. Lite släkt och så lite kompisar till Leo med familj. Tårta och en massa annat gott bjöds som jag hade bakat med min älskade Kitschenaid ;-) Lille kalaspojken skötte sig examplariskt, go och glad kexchoklad hela efteriddagen! Imorgon väntar den RIKTIGA 1 årsdagen. Då kommer morfar och Ellie, gammelfarmor och farfar samt min moster och morbror.
 

Morgon-tv

Mini meNyfärgadIgår var jag i Farsta c hos Ane och slingade mig. Skönt att ha en bra frisör nära. 

Underbara barnmässan

Igår var jag på Stockholmsmässan och underbara barn. Det var kul med inspiration och jag fick till lite shopping samt en del gratisgrejs. Leo kom och var med en liten stund på slutet då Johan skulle på möte. Present, likadana svarta mössor till mig och L från Geggamoja samt en pyjamas från svenska Snoozy. Idag ska det kikas på vagn, äta indiskt, baka och städa. Kalas imorgon för vår 1- åring. 

Hemma hos FannyIdag har jag och Leo varit inne i stan. Fika hos min söta kusin Fanny och sen var vi på babyland och kikade lite. Letar en ny rese/ shopping/ bilvagn. Får se vad det blir. Imorgon ska jag gå på underbara barnmässan i Älvsjö. Ska bli spännande. Sen ska Johan möta upp och vi ta en tur i stan. 

Min lilla hamster


Rörigt
Dåliga dåliga jag. Flera dagar utan bloggade är inte ok! Just nu handlar livet mest om att få ihop saker. Jag planerar inför arbete, grejar med Leo, förbereder 1 års kalas  mm. Roliga saker men jag tycker inte om när det blir för rörigt i mitt huvud. J har massor på jobbet och han har dessutom fått en fraktur i armen vilket gör honom begränsad hemma. Jag är bortskämd med hans matlagning och att han handlar. Nu får jag greja mycket själv och då blir det typ ingenting. Känner mig oinspirerad och trött. Men så är det.   Upp och ner. Vill ha lite balans. Idag var jag iaf inne i stan och skrev kontrakt med min gamla kollega som nu kommer bli min nya chef. Fina Sara! Hon har startat egen klinik med medicinsk hudvård. Där ska jag börja jobba om några veckor. Först endast fredagar och sen är tanken att vi ska utöka efter årsskiftet. Då ska Leo även börja på förskola eller dagmamma. Får se var han får plats. Men som sagt lite rörigt just nu. Jag ska berätta mer om jobbet vid ett senare tillfälle :-) 

RSS 2.0