Mot jobbet
Dagens
Helgen med bästis
Leo and pink in the city

Utryckning

Vår granne glömde sina nappar kokandes för att rengöras. Så glömde hon dem och bränd plast och rök spred sig ut från lägenheten. Grannarna larmade och ett stort pådrag blev det. Men allts slutade gott förutom för napparna :-/

Youtube
Idag har det varit ett helt filmteam hos oss och spelat in en film om Dedicare. Jag hade helt glömt bort detta och var verkligen inte klädd eller fräsch som man kanske borde varit. Jag är dock bara med i ngn kort sekvens vilket känns ok :-) Ska bli kul att se kollegorna och resultatet sen. Spännande! Nu ska vi åka iväg och vaccinera Leo mot tbe. Hemskt för mammahjärtat men bättre än att han skulle bli smittad. Älskade Goa fina son! 

Sköljmedel från USA
Detta sköljmedel doftat magiskt gott. Min fina vän Christel är både miljö och medveten om produkter. Denna fastnade jag för då deras tvätt alltid doftar så gott. Desto bättre att det även är allergitestat av hudläkare och miljömärkt. Win win! 

Min lunchdate
Picknick i parken
Medan Johan tvättar fönstren hemma så har jag och Leo en heldag ute. Parken, tur till centeum, plättar, massa spring i vårbenen, lätt som en fjäder, vila i vagnen o mamma solar. 


Pirog making


Äggkonst

Vi är nu ute på landet och här sker skapelser av hög grad. Min svägerska Nata har visat oss hur man med en nylonstrumpa, vackra blad och kokning i rödkålsvatten kan göra dessa vackra ägg.  


BarnfrittIgår var jag och Johan barnfria och hade bokat bord på Nosh and Chow och sedan showen Ägd med Fredrik Lindström och Henrik Schyffert. Mycket mysig och bra kväll. 

Sköna söndagDagen har bestått av en underbar frukost från fabrique med kardemummabullar och rågbröd. Sedan en lång skön vilostund för mig mitt på dagen (välbehövligt till tusen). Sedan en tur till myrornas vid Ropsten där vi köpte ett gäng med nya böcker till Leo. Han är tokig i traktorer och bilar så blev en del sånt för att hans läslust ska sporras! Sen har vi ätit en god middag med grillad kyckling och chevre. Nu ikväll tog vi en promenad till lekparken så Leo fick springa av sig. Ligger nu i sängen och jag tänkte försöka läsa lite. Imorgon startar vecka 3 på dedicare. Det går fort fram! 

Söndagslunk
Äntligen mitt Valeri Aflalo
Steka pannkakor

Ericas möhippa

Förbereder inför 50-tals kalas


Nytt från Edblad

Dagens


Kram
Det röda laget

Stan med mammaIdag har jag hängt med mamsen på stan. Vi har kollat på skor och kläder. Så mysigt men båda trötta. Jag är så glad att jag äntligen kommer i min vårkapppa! Sakta men säkert börjar jag komma ner till min målvikt. 6 kg kvar men jag tar det luuugnt :-)

Mysdag hos Christel o Jimmy
 
Idag har jag och Leo spenderat dagen hos Christel och Jimmy! En supermysg dag med god mat, trevligt sällskap, massa sol, promanad och lek. Kika in på Jimmys blogg om hans liv som pappa till tre barn HÄR.

Första veckan är klar

Första veckan på Dedicare är avslutad. Det känns superbra men oj va trött jag är! Härliga kollegor, spännande uppgifter och skön atmosfär. 


Laktosintolerant
Förra veckan köpte jag ett egentest på Apoteket för laktosintolerans. Det kostade nästan 400 kr men jag tänkte att det är värt att få reda på vad som verkligen är fel på min mage. Så idag kom svaret JAG ÄR LAKTOSINTOLERANT! För ca två är sedan började vi laga laktosfritt och jag mår så mycket bättre. Men så fort jag är borta så krånglar min mage. Nu vet jag att jag alltid ska välja laktosfritt. Fasiken va skönt att veta. Prutt!! 

RSS 2.0