DAMN va snygg

 
 
Hittade en gammal bild som är tagen för 2,5 år sedan. DAMN va SNYGG jag var men inte kände jag mig det. Varför är man aldrig riktigt nöjd med sig själv?

Mardrömshuvudvärk
Idag har jag varit med om en hemsk huvudvärk. Jag trodde huvudet skulle sprängas. Självklart jobbar Johan kväll och jag är ensam med Leo. Efter tårar, värktabletter x flera och ett varmt bad med min älskade gullgroda så släppte helvetet. Jag må vara sjuksköterska men när jag själv blir dålig så ser jag inte klart. Förkylning, dåligt men sömn, mycket jobb och stress är nog orsaken till dagens anfall. Nu sover äntligen lilleman och jag tänkte dra mitt varma täcke över mig och göra detsamma.  


Gästrummet


Bara bappaJust nu säger Leo bara "bappa" och pekar på Johan. Han har sagt mamma en massa men nu verkar det helt tagit slut. Snyft snyft. Idag längtade jag efter honom så enormt mycket på jobbet. Såg så mycket fram emot vår ensamkväll vi haft nu. Pannkakor, bus, gos, dans och välling innan han somnade på min mage. Ljuvliga unge. 

6 månader VS 16 månader

 
 

Inköpt

 

Spöke
Innan öppning
Alla hjärtans meny
Lite suspekt ful korv till huvudrätt men vansinnigt god exklusiv sak. Sen  ekologiska hallon och gräddglass. 

Naglarna fixade på lunchen

 
 


Mina små korvfingrar fick sig lite skönhetsvård idag. Nu ska det sparas ut till lite längre naglar! Jag och min kollega gick på manikyr under lunchen. Älskar mitt jobb! 

Alla hjärtans på jobbet
Plätthjärtan till lunch

J + s 6 år idag
För 6 år sedan idag träffade jag min underbara andra hälft. Jag ser fram emot de resterande åren. Älskar dig! 


Mot Jobbet


Klockan är 06:44 och jag sitter på banan mot jobbet. Leo har sovit hela natten!! Wiiiiieee, lycka! Idag är jag tjock i halsen och har lock för öronen. Skönt att det är fredag imoegon. Snart står jag i läkemedelsrummet och delar knark. Förresten, herregud va strepsils halstabletter är dyra. 73 kr på Pressbyrån dock...Host, host


Glad mamma glad LeoIdag har jag jobbat halvdag och vabbat halvdag. Leo måste vara feberfri ett dygn innan han kan komma tillbaka till dagmamman. Peppar peppar mår han mycket bättre. Första dagen på en vecka som Leo har ätit helt normalt. Gröt till frukost , gryta till lunch sen korv till kvällen. Massa frukt och macka till mellis. Detta bådar gott. Imorgon kör han en kort dag hos Camilla. J jobbar kväll. Jag ska jobba på Enskede psyk. Det är riktigt intressant med psyk men jag skulle aldrig orka att jobba med det heltid. Jag trivs så bra med mitt konsultchefsjobb i kombo med att hoppa in som ssk då och då! 

Random från min veckaLeo har ngt virus i kroppen. Han har hög feber på nätterna, hostar och är hes. På dagarna är han ganska pigg. Äter dock ganska dåligt. Välling, limpa och pannkakor slinker dock ner. Även jag och Johan har legat krassliga under helgen. Nu är jag tillbaka på jobbet. Johan vabbar. Jobbet rullar på fint. Saker och ring faller mer och mer på plats. Rutiner, datasystem och annat smått och gott. Kollegorna och stämningen är härlig och gör dagarna ännu trevligare! Nu ska jag snart krypa ner i sängen för imorgon jobbar jag ute på fältet. Psykiatriavdelning blir det tisd och torsd. Får se om det måste bli vabb på onsdag om Leo fortfarande är dålig. Johan kan nämligen inte vabba då. 

Dagmamman Camilla
Leo har VÄRLDENS BÄSTA DAGMAMMA. Camilla är underbar. Både Leo och vi älskar henne. Lugn, trygg, rolig, påhittig och stabil. Hon lagar mumsig mat och låter alltid det finnas färsk frukt och grönt till hands. Även om inte grönsaker är favoriten hos Leo så blir han mer och mer intresserad då det erbjuds på ett sådant delikat och trevligt sätt. Just nu är han dock sjuk vår lilla skatt. Han fick 40 graders feber inatt kraxar som en kråka och kräks ibland av hostan. Efter alvedon är han vild, äter bra och springer omkring. Men när alvedonen går ur kroppen är han helt slut. Imorgon skulle jag gått på utbildning och mamma tagit Leo men nu blir det troligen inte så. Johan jobbar såklart natt fred, lörd och söndag. Tufft och även jag känner av en liten antydan till förkylning. Får se hur det fortlöper. 


Inga barn på gLeo 1 dag gammal! 

Nej vi är inte på G att skaffa ett till barn för att vi byggt ett till rum i lägenheten. Men man skulle kunna tro det :-) Nej ni, vi nöjer oss med Leo ett bra tag till och tror faktist även att det kommer bli vi tre och inte en till liten. Jag känner mig otroligt glad och tacksam över min magiska unge. Skulle jag (vi) dock komma på andra tankar om 2 år typ så får vi ta det då. Men nu känns det väldigt bra med 1 barn. 

Bara golvlister kvar :-)

Tapet uppe


Det var nästan att tårarna kom när tapeten kom upp. Så otroligt fint. Nu är det målning och lister kvar! 

Från 3:a till 4:aSvärfar är här och gör ett till rum åt oss. En vägg åker upp och en dörr med fönster. Johan är lärling och är så duktig. Lennart är ett proffs! Ikväll åker även en fondvägg upp och imorgon målas de resterande väggarna vita. 


RSS 2.0