@ work

En dag i snön
Leo vaknar ungefär halv sex på morgonen nuförtiden. Även lördagar... Då är det bara att klä dig varmt och ge sig ut. Efter pulka och parklek blir man trött... 


Present från min älskling
Big love, love big

YasuragiIdag har jag och mamma haft en heldag på yasuragi. Varma källor, pooler, bastubad, japansk tvagning, meditation, massage och underbar mat. Fin upplevelse. 


Dag 3 på jobbet

Första dagen x 2

Första dagen på kontoret och första dagen med 5:2 är snart över. Allt har gått bra. Fortsättning följer... 

Livet leker med morfar

 
 
 
 
 
 

EftermiddagenEn trött men glad liten kille möttes jag av hos dagmamman. Allt hade verkligen gått super. Vår lilla prins charmar (somvanligt) alla! Sen har jag gjort allt i min makt för att hålla lilleman vaken och glad fram till kl 19:20 då han deckade efter lek med mamma, skumbad och ungspannkaka. Nu är det dags för mig att knoppa. Imorgon åker vi ut till pappa på landet. 

Första dagen själv


Idag följde J med Leo till dagmamman. Det är tredje dagen på inskolningen. Efter ca en timme tyckte dagmamman att J kunde vinka hejdå. Allt har gått toppen. Vi får fina bilder och medd hur både lunchen, leken och vilan går. Känns så underbart och vilken lättnad. En stor sten släpptes från mammahjärtat! 


Music boyVår lilla kille älskar låten "Blurred lines". Han kan dansa, skratta och till och med somna till den. Knasboll. Idag var inskolningsdag nummer 2. Det gick bra men vila på madrass tänkte han inte alls. Han somnade på min mage till just Blurred lines. Får se hur det går imorgon... Kan ta veckor ibland månader att få in den rutinen. Idag bjöds det på ungspannkaka och broccolisoppa. Så mumsigt! Leo smakade 3 skedar soppa men främst var det pannkakan som uppskattades. Inte konstigt alls :-)

InskolningFörsta dagen hos dagmamman har gått toppen. Lek, bus, kramar, korvstroganof och hej då. Imorgon ska Leo sova middag där och på fredag ska jag lämna en kort stund. Älskade gosegrisen! Rysk jul och kattgos

Nattjobb


Trattorian

Igår kväll mötte jag upp två av mina mammavänner för lite middag ute. Det föll på Trattorian som ligger på Kungsholmen. Otroligt gott, väldigt mysigt sällskap med djupa samtal och många skratt. Bra kväll. Nästa gång blir det utgång på det. Ikväll ska jag jobba natt. Kul att jobba men känns sådär med natt. Pepp pepp. 


Stan med mammornaAnton och Sassa i Sthlm
Gott nytt 2014

Leo och jag hade en lugn nyårsafton tillsammans med Helene, Albin och Jimmy ute på deras landställe. Vi åt underbart kött från grandgården och skålade i champagne. Sen tog vi det lugnt. Pojkarna somnade ganska tidigt så vi hade tid för långa samtal. Mysigt och skönt nyår. Välkommen 2014! 

RSS 2.0