Ljuvliga sommardag

Ännu en dag och kväll i sommarens tecken. Morgonpromenad med efterföljande handling av färska frallor. Magiskt bad i havet som nu når ca 26 grader! Sen häng med småpojkarna. 
Ikväll har vi fått tacomiddag hos grannarna (Johans bror) mysig som vanligt. Nu ska vi kolla på film. Imorn ska jag upp tidigt för svägerskan hennes bästis och jag åker till Ullared!

Snart är semestern slut...
32 blev jag ju igår


32 år och livet känns fint på alla vis. Tack för att det bara blir bättre och bättre! 


Dagens

 


 

 
Tillbaka till semesterlunket i Båstad. Dagarna består av morgonpromenad med komatning, frukost, sol och bad på stranden, lunch i trädgården, vila, lite bär till mellis, ner till stranden igen, upp och laga middag (vi turas om) oftast grillat, sen blir det lek och bus i trädgården tills alla små kottar stupar i säng. Tillslut sitter vi vuxna i trädgården och njuter av somnarkvällen. Oftast stupar även vi vuxna innan 22 då dagarna börjar kring 7 här :-) 
 
Vi mår mycket bra! Nu bara 3 dagar av min semester kvar sen kommer vi att bo i Lund en vecka och då kommer jag jobba hemifrån! 
 Berlin


Äntligen sol igen
Lugn dag


Idag har vi haft en mycket lugn dag på landet. Sol ömsom regn har det varit och vi har mest lekt och hängt i trädgården. Leo mår utmärkt här nere med alla sina kusiner. Lek från morgon till kväll. Imorgon blir det förhoppningsvis bättre väder så jag hoppas på lite strandhäng. Om två dagar kommer mamma hit och bor med oss i 4 dagar. Mys!  


Morsgris
Ammade för ett år sedan

 
 
För ett år sedan ammade jag fortfarande min älskade unge. Det är en magisk känsla att ge sitt lilla liv föda men det är också väldigt fängslande.  Allt ha en liten tuttandes på sig dygnet runt kan göra en tokig. 
 
Men nu när jag hittade denna bild känner jag endast ömhet och kärlek. Min älskade son, mitt kött och blod, min ögonsten och mitt charmtroll. Tänk att du i höst fyller 2 år. Goa fina Leo. 
 
Love mamma

Härlig dag


Segis 2014

En kväll i juli


Tack för tröjan Philip
Sol bad och kärlek

Äta filRing ring
Värmebölja

En sommardröm inköpt

Strandad


Semester har börjat


Före efter sling och klipp

Sommarens bikinisDagensHjärtat mot Skåne
RSS 2.0