Beach 2014


Nu kör vi! I sommar tänker inte jag stå i vassen! En plan är upplagd nu är det bara att köra! Sakta men säkert, ingen hets, inga plågor bara konsekvens och en bra plan.

Hjälper mormor med julsalladen





Hon sa Ja!




Juldagen-en stor dag





God jul











Återförenade






Framme på landet




Saknad





Home alone



Alldeles ensam hemma. Tyst och stilla. Jag njuter men saknar mina gossar. Kvällen är alltid värst när någon är borta. Men jag vet att de båda har det toppen. Farmor och farfar svärmor och svärfar rår om dem ypperligt. Känns tryggt. 

De lämnade imorse









Kl 21:30




Här står jag och steker köttbullar till julbordet. Unge herr Leo är FORTFARNADE vaken. J har försökt lägga honom 2 ggr men icke. Såhär har det varit 3 kvällar i rad nu. Förstår ingenting. Men så är det med ungar, man slutar aldrig att förvånas. Så fort man tror att man har rutinen inne så raserar den. Jajja... 

Suss och Hugo




Idag har jag hängt med Susanne och hennes lilla Hugo 5 månader. Supermysigt! Så söt liten kille och mamman alltid lika vacker och go! 

Nu har vi lugn kväll hemma. Imorgon bitti kör jag Johan och Leo till Bromma flygplats. Sen är det EGENTID på hög nivå! 



Lite shopping till prinsen

 
 

Kom igen, var är snön?




Baka liten julkaka





Idag har jag och Leo hängt i centrum. Vi har inhandlat de sista julklapparna, postat paket och brev, hängt i lekrummet med Camilla och Noa, avnjutit en lunch på naked fruit bar och sen har jag bakat en mjuk pepparkaka till julafton. 


Julbak





Jag älskar att göra julgodis! Här är några härligheter jag gjort under veckan.  Gräddkola, chokladkola samt lussekatter. På lördag ska Denise  komma på besök och då ska vi baka lussekatter med vit choklad och mandelmassa. Mums!! Vi ska även köra ett träningspass på gymmet! Härliga tider! 

Johan och Leo åker till Skåne från fredag till söndag och jag ska få lite egentid. Känns välbehövligt! 


Vill ha plagg




Varit hemma hos en av mina fina mammavänner och hängt idag. Hon ska börja sälja kläder från det danska märket Best behavior. Dam och barnkläder hittar man i kollektionen. Jag fick prova några godbitar och denna föll jag för. Merinoull, lång, mjuk, varm. Får se om det blir en sådan när jag ska ha klädträff hemma hos mig. 

Behind the camera




Julmys hos faster




HFBNIS




Jobbar






05:45 luciamorgon




Gääääsp. 05 ringde klockan imorse. Självklart hade jag svårt att somna igår kväll. Låg nog och tänkte på precis ALLT. Så idag är jag vansinnigt trött men ändå glad. Denna morgon är jag på väg ut till Lidingö på jobb. Trots tiden och den långa resvägen ska det ändå bli lite mysigt att jobba ett pass. Lucia och allting. Får se om jag får se någon vitklädd kvinna med ljus i håret. Hoppas. God morgon! 

Vår i luften





Dagens








Vinterdag på landet


















Hos morfar






Julbord











På g




Äta på restaurang







Första advent hos oss





En vacker, kall morgon utanför. J kom hem för en stund sedan från jobb ute i Stockholmsnatten. Leo och jag myser med tända ljus och nybakade pepparkakor. Idag blir det en liten tur ute sedan ska vi baka lussekatter. Sen får vi se om jag hinner iväg och handla lite julklappar! 



RSS 2.0