Nytt och utbytt

Jag har köpt en Barbourjacka. Tanken var en kort i mer klassik modell. Men när jag provade denna lite långa och fodrade modellen blev jag fast. Den är en perfekt höstjacka. Med den oljade ytan klarar den ALLT. Perfekt till en småbarnsmamma som jag! Inköpt på NK! Jag tänkte skaffa en barbourhalsduk till sen. Men än är det lite för varmt med denna. Längtar till lite kallare dagar! 


Mammas skatt


Provar inför vintern

 
Någon decimeter här och där men det är fortfarande 3 månader kvar till vintern. Blir nog bra. Den svarta köpte jag för halva priset på POP rean förra vintern och den andra är ärvd. Min lilla älskling kommer bli så fin och STOR. Idag och 1,5 v framåt har J semester känns skönt. Ikväll blir det kanske middag ute. På fredag åker vi ut till pappas gård och ska passa den en vecka när de reser till Mallis. Spännande. Hästar, hundar, katter, massa mark och pool. Hoppas på fint väder!
 

Bvc 9,9 kg 75 cm prima gosse


Brunch @ Haga


sött till mitt sockervadd

 
 
 
 

Oktobergruppens mammaträff


Höstjacka-check


Morgonfilm


Jobbsamtal med S idag


barnens hus utförsäljning

 
Igår var jag på Barnens Hus utförsäljning. Det var galet mycket folk och jag köade i ca 30 min. Sen fick jag tag i precis det jag ville ha. En voksi åkpåse i svart samt en Tripp trapp stol även den i svart. Sedan blev det lite mer saker som är bra att ha. Det var 30% och jag köpte saker värda 5000 kr för 3000 så det kändes toppen! Det lönar sig ibland att vara lite ihärdig. Älskade Helene tog hand om pojkarna medans. Helene och Albin fick lite presenter för mödan.
 

Höstjacka

ZARA
ZARA
 
LINDEX
 
Nu när hösten närmar sig med stormsteg blir jag alltid sugen på en ny höstjacka. Får se om jag snålar och kör på mina gamla. Den sista har jag redan investerat i. Förra hösten och i våras som gravid och nyförlöst hade jag denna i orange. Jag fullkomligt älskar den. Jag kommer att använda den också men den är lite för stor nu. Schysst och rent med en svart också tänkte jag.  
 

Badhuset


Våra små pojkar


Imorgon kommer du


Mammafika i vinterviken


Hänger med polaren


Lite mer hälsosamt nu...


Suddis


Sötbjörn


Ut med något och in med denna


Egna hamburgerbröd


Första natten i eget rum


Konstnärinnan Gunnel wåhlstrand


Lilla smaragden


10 månader


Barnlediga i Köpenhamn

 

 

 

 

 


Beachdag


Ett stycke Greta beställd


RSS 2.0