Hej
Imorgon intar jag en ny tjänst som konsultchef. Jag har trivts oroligt bra innan med både kollegor och chefer. Jag har haft en kombinationstjänst där jag även gått ut som sjuksköterska. Men det gjorde mig splittrad och jag kände att jag ville satsa allt på konsultchefsjobbet. Genom en väninna fick jag reda på att de sökte personal och efter en vecka var det nya jobbet mitt. 

Imorgon börjar jag jobba på Dedicare (Nurse) som är Nordens största bemanningsföretag inom hälsa och sjukvård. Det känns spännande, pirrigt och mycket roligt. En resa jag ser fram emot! Imorgon kväll har vi även ett event för sjuksköterskor.

Ni kommer att få höra mer på vägen. 


SegisSipporVår i Skåne
Långledigt i SkåneHappy

Hos Sara på Mackey clinic

Min duktiga, drivna och proffsiga vän Sara Mackey. För ca ett halvår sedan öppnade hon sin egna klinik. Hon är en fantastiskt duktigt injektionsbehandlare. Hon skapar skönhet med bl.a. Botox och Restylane. Jag arbetade tillsammans med henne på forna Ellipse  klinikken. Nu har hon alltså eget och det går såklart otroligt bra för henne. Nu har  hon även sitt EGET hudvårdsmärke "Mackey" som jag ska börja testa. Detta känns mycket spännande. Produktenerna är ett resultat av kosmetisk dermatologisk forskning samt

den senaste innovativa stamcellsforskningen. Leo gör rent hus (och mun)

Dagens bilder
Happy spring feet
Jag fnular på lite nya vårsneakers. Antingen en Reebokklassiker eller så ett par liknande med en moden touch. Ska ta en dag på stan (ensam) och testa lite. Jag behöver även lite annat nytt till vårgarderoben 8-) 


Gnällig son och lite vår på detMorgonpromenad med vårkänslor
Skymningstimmen

Att vara mamma
Memyselfandi


My big little love


J 31
Imorse var det dags för firning av Johans 31 årsdag. Johan gillar varken att fira sin födelsedag eller tårta men en kanelkrans, färskt italienskt lantbröd, sång och några småpaket fick det bli. Hurra hurra för min älskade ida!

Nytt smink och nässprayJag bunkrade upp med nässpray igår och passade på att köpa nytt rouge (favorit make up store fresh rose) och foundation från isadora. Någon ny variant som jag blev sugen på att testa. Nu är det dock vila för hela slanten. Tillbaka till sängen, imorgon är det jobb igen. 

Sjukling
Dagens köp

 
 
Vår/sommar/höstjacka till min lilla älskling! Snygg som få kommer han bli. Fattas bara ett par vita sneakers <3

Vår!
Gudmor till Klara
Jag fick i fredags reda på att jag fått den äran att bli gudmor till min svägerskas dotter Klara! Det känns fantastiskt och jag blev mycket stolt. I maj är det dags för dop. Så mysigt. 


No thanks

Min ljuvliga semlaMin semla som jag festade på igår! Den var ljuvlig och värd sina 400 kcal ;-) Nu snart på jobbet! 

Fettisdagen
Pappa 50+9

Idag har vi firat älskade pappsen ute på gården. Leo fick åka traktor med morfar (pappa) sen fick han nygräddade pannkakor. Efter lunchen sov lilla grisen 3 h. Så vi fick en massa tid att prata med faster och farbror, farmor o farfar, pappa o E-L och Johan och Nata! Härligt, allt från droger till politik! 

Alltid ute i det sista

Jag bara måste fräscha upp mitt hår. Klipp och sling next please! Självklart är jag somvanligt alltid ute i sista sekund och ska försöka boka tid. Sån är jag, vill jag något vill jag ha det NU helst igår... Jajja, idag är det lördag Leo vaknade kl 05:20 och har låtit/ pratat/ sjungit/ skrikit sen dess. Min morgon att sova ut och så glömde jag öronpropparna... Suck. Ikväll kommer farmor och farfar på tre rätters middag och ölprovning. Ska bli mysigt. Imorgon åker vi till landet och firar pappas födelsedag. Hej hopp! 

RSS 2.0